dinsdag 13 augustus 2013

Iets om naar uit te kijken.

Een Atlantische zeeschildpad.

Ik weet niet meer precies hoe het kwam.

Slaags in de bus.

Uitzicht op de sloot.

Overmacht en vraagtekens.

Dit lijken misschien onsamenhangende, lukrake zinsflarden, maar niets is minder waar. (Waarmee ik bedoel te zeggen dat er waarschijnlijk meer dingen ter wereld waarder zijn dan minder waar.) Het zijn namelijk allemaal titelsuggesties voor een verhalenbundel die kersnieuwe Uitgeverij de Muze gaat doen verschijnen, met daarin 30 korte verhalen van M. E. Haneveld.

Julia Veldman maakt er plaatjes bij, dat kan ze goed. 

Als dat niet leuk wordt weet ik het ook allemaal niet meer. 
Vanaf maart 2014 kunt u 'm aanschaffen. (14,95. Hardcover. Bovengemiddeld fraai, beloofd.)

Tot die tijd kunt u zich een mening vormen over de titel, en daarover uitgebreid met mij corresponderen

Einde bericht.

Julia Veldman en ik bij de Muze. Het was er leuk.