Het studenten leven is duur, heel duur. Je hebt waarschijnlijk diverse maandelijkse lasten die opgeteld maandelijks heel wat geld kosten. Veel mensen lenen dan ook geld om dit te kunnen betalen. Hiernaast is het hebben van een leuke bijbaan ook heel handig. Naast de financiƫle voordelen, hebben sommige bijbanen ook andere voordelen. Zo kan je bij een bijbaan online marketing veel leren dat je in de toekomst nodig kan hebben.

 

Kennis verbreden

Tijdens een bijbaan in de online marketing kan je veel dingen leren die je niet op school leert. Veel marketinggerichte studies leren je theoriƫn gebruiken, maar vergeten al snel wat echt belangrijk is: de echte online wereld. Tijdens een bijbaan in de online marketing kan je dus verschillende dingen leren. Zo kan je een expert worden in facebook advertising, maar kan je ook onderdelen van SEO leren, zoals linkbuilden of content optimaliseren. Al met al leer je dus een stuk meer als wanneer je achter de kassa staat bij de supermarkt.

 

Goed voor je CV

Tijdens de studententijd is het belangrijk om alvast aan je CV te werken. Met een bijbaan in de online marketing bouw je natuurlijk veel ervaring op waardoor je over een paar jaar een beter betaalde, leukere baan kan krijgen. Het is dus echt een goede uitbreiding voor je CV waarmee je veel voordelen kan ervaren in de toekomst.

 

Gezellig team

Voor veel mensen ook niet onbelangrijk; bij een bijbaan in de online marketing werk je met een enorm gezellig team. Er werken vaak veel studenten die ook wel van een vrijdagmiddag borrel houden. Zo zijn er vaak leuke teamuitjes en maak je ook nog eens nieuwe vrienden. Dat is toch veel gezelliger als achter de kassa zitten?

 

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.